Välkommen till Friskispraktiken

Friskispraktiken

Västra Hamngatan 7A

411 17 Göteborg

telefon 031-711 15 70

 

Välkommen till Friskispraktiken

 

Vi har öppet som vanligt!

 

För dig som inte har möjlighet att komma till mottagningen erbjuder vi videobesök och telefonrådgivning som alternativ, gäller både ny- och återbesök.
Ring vår receptionen 031-711 15 70 så hjälper Elisabeth dig att boka tid och ger mer information hur du ska gå tillväga. Telefontid vardagar kl. 9.00-13.00.

 

Videobesök kostar 100 kr och ingår i högkostnadsskyddet, för yngre än 20 år samt äldre än 85 år är det ingen kostnad. Du behöver ingen remiss.
Betalning sker via swish eller faktura.

 

Om du är förkyld eller har feber skall du stanna hemma. Det gäller även om du kommer från ett område där smittspridning pågår eller vistats tillsammans med ett misstänkt eller bekräftat fall.

 

 

Friskispraktiken ligger centralt i Göteborg, på Västra Hamngatan 7 A, på tredje våningen med utsikt över Domkyrkan. Det finns hiss.

Vi är tio fysoterapeuter/sjukgymnaster med gedigen utbildning som tillsammans har en bred kompetens. Flera har specialistkompetens.

Det är remissfritt och vi tar emot allt från det nyfödda barnet till den äldre personen.

Du kan hitta hos på Facebook

 

Vi erbjuder akupukturbehandling vid spädbarnskolik. Flera studier bl.a. en dubbelblindad studie har visat att akupunktur kan minska de problem som kolik ger.

Akupunktur kan minska kolik

Artikel om akupunkturbehandling vid kolik

Avhandling om sädbarnskolik och akupunktur Infants with colic...